Kto mi może powiedzieć czy do kolejki na łomnice są też tak duże tłumy jak u nas na kasprowy ??
I jeszcze prosiłbym o podanie cen i ewentualnie jak tam dojechać
DZIĘKI WIELKIE

Większe.bartek84 pisze:Witam
Kto mi może powiedzieć czy do kolejki na łomnice są też tak duże tłumy jak u nas na kasprowy ??
DZIĘKI WIELKIE:):)::):):):):):):):):):):):):):):):)
większe tyle, że nie ma takiego ogonka - bo jednak mniejsza przepustowość - ale po kolei - Tatrzańska Łomnica - busem z Polany, albo autkiem, później albo wchodzisz do skalnatego Pleso, albo wyciągiem też można, a później jak masz bilet - czas na dwa lub trzy dni później - i jest ładna pogoda to wjeżdzasz i podziwiasz...bartek84 pisze:Witam
lukas_12 pisze:większe tyle, że nie ma takiego ogonka - bo jednak mniejsza przepustowość - ale po kolei - Tatrzańska Łomnica - busem z Polany, albo autkiem, później albo wchodzisz do skalnatego Pleso, albo wyciągiem też można, a później jak masz bilet - czas na dwa lub trzy dni później - i jest ładna pogoda to wjeżdzasz i podziwiasz...bartek84 pisze:Witam
Załap się najlepiej z jakimś biurem podróży na wycieczkę jednio dniową ja tak zrobiłem.Koszt to wycieczka około 60zł plus kolejka to od Tatrzańskiej Łomnicy na szczyt i z powrotem to około 1000koron.Jedyny mankament to możesz z pogodą nie trafić.bartek84 pisze:Witam
DZIĘKI WIELKIE:):)::):):):):):):):):):):):):):):):)
W Trawelu to bank już z Łysej Polany przewodniczka dzwoniła i bilety zamawiała i było bez problemowo zajechaliśmy na parking poszła z tyłu do kas i wruciła z biletami.Dodam jeszcze tylko że to było pod koniec sierpnia nie pytałem jak to jest wszczycie sezonu ale myślę że podobnie muszą mieć jakieś układy.mefistofeles pisze:a wówczas bilet na lanovkę ma się zapewniony?heniek pisze:Załap się najlepiej z jakimś biurem podróży na wycieczkę jednio dniową ja tak zrobiłem.
Na wyjazd na Łomnicę - teraz w sezonie - to raczej nie ma co liczyć, chyba, że jakiś łut szczęścia się przydarzy. (pisałam o tym w ostatniej relacji)bartek84 pisze:Moja dziewczyna jest po operacji rzepki także o chodzeniu po górach narazie możemy zapomnieć....