P.S. Zastrzegam sobie, że wyniki ankiety będą miały jedynie charakter konsultacyjno-rozpoznawczy dla grupy trzymającej władzę, czyli TWA.
Ankieta - nowy pokój o innych górach
Ankieta - nowy pokój o innych górach
Zgodnie z pomysłem Jacka Venoma oraz sygnałami, które wcześniej pojawiały się na forum - powstała koncepcja utworzenia nowego pokoju w części górskiej, poświeconego innym niż Tatry górom - wysokim, niskim, polskim, zagranicznym, marsjańskim itp. Chyba warto się nad tym zastanowić - zapraszam do ankiety i ew. komentarzy.
P.S. Zastrzegam sobie, że wyniki ankiety będą miały jedynie charakter konsultacyjno-rozpoznawczy dla grupy trzymającej władzę, czyli TWA.
:D:D
Ostatnio zmieniony śr 02 lut, 2005 przez Mariusz, łącznie zmieniany 3 razy.
Obawiam się o to samo. Chciałbym uniknąć tego co ma miejsce np. na e-tatry, gdzie można zginąć w gąszczu pokoi. Z drugiej strony nie ma sensu, żeby pokój "Inne góry" podzielił los pokoju rowerowego - czyli zamarcie (choć tu głównie powodem jest zima).
Poza tym, otwarcie takiego pokoju spowoduje wątpliwości? Gdzie pisać o nowym plecaku? W Tatrach? Czy w Innych Górach? A przecież nie będziemy tworzyć kolejnych pokoi typu Ekwipunek, Jedzenie, Jaskinie itd...
Ale są pewne plusy - wątki innogórskie nie będą ginąć w gąszczu wątków tatrzańskich. Przecież tematy o innych górach nie są bynajmniej zabronione...
Poza tym, otwarcie takiego pokoju spowoduje wątpliwości? Gdzie pisać o nowym plecaku? W Tatrach? Czy w Innych Górach? A przecież nie będziemy tworzyć kolejnych pokoi typu Ekwipunek, Jedzenie, Jaskinie itd...
Ale są pewne plusy - wątki innogórskie nie będą ginąć w gąszczu wątków tatrzańskich. Przecież tematy o innych górach nie są bynajmniej zabronione...
pewnie, że NIE....
ale zrobicie co chcecie
a uzasadnienie
Miejsce na pisanie o innych górach zawsze się gdzieś na tym forum znajdzie, a zdaje się że "deklaracje" userów są bardziej tatrzańskie.
Nie wspomne już o miejscach w sieci okupowanych przez miłośników Beskidów, Bieszczad, Alp itd - gdzie można do woli pisać i czytać.
Moja propozycje po utworzeniu pokoju Innych Gór:
nowe pokoje Wedkarstwo Górkie, Kajakarstwo Górskie ( moze być tatrzańskie) Ski, Luft, Snow później przyjdzie czas na inne propozycje . Powodzenia
ale zrobicie co chcecie
a uzasadnienie
Miejsce na pisanie o innych górach zawsze się gdzieś na tym forum znajdzie, a zdaje się że "deklaracje" userów są bardziej tatrzańskie.
Nie wspomne już o miejscach w sieci okupowanych przez miłośników Beskidów, Bieszczad, Alp itd - gdzie można do woli pisać i czytać.
Moja propozycje po utworzeniu pokoju Innych Gór:
nowe pokoje Wedkarstwo Górkie, Kajakarstwo Górskie ( moze być tatrzańskie) Ski, Luft, Snow później przyjdzie czas na inne propozycje . Powodzenia
-
Jacek Venom
-

-
Jacek Venom
-

Tymczasem punkt 1. wątku "Informacje i regulamin" mówi:
1. Całe Forum - jako takie - powstało, aby ułatwić kontakt i wymianę doświadczeń oraz poglądów między miłośnikami gór, a w szczególności Tatr. W tym celu założona została grupa dyskusyjna o nazwie "Wszystko o Tatrach".

1. Całe Forum - jako takie - powstało, aby ułatwić kontakt i wymianę doświadczeń oraz poglądów między miłośnikami gór, a w szczególności Tatr. W tym celu założona została grupa dyskusyjna o nazwie "Wszystko o Tatrach".
-
Jacek Venom
-

-
Jacek Venom
-

a ja mam wrazenie że przekonałem cię do konieczności utworzenia nowego pokoju a jednocześnie uległem wariantowi zunifikowania w jeden. Powiem ci ze generalnie wolałbym dwa, oddzielne ale mam na względzi e to że jest to kameralne forum i rozdzielenie na dw pokoje może w przypadku kontynuacji jakiegoś wątku doprowadzić do jego zerwania z uwagi ze to nie ten pokój. Niekoniecznie musi to znaczyć ze wątek przeniesie się do innego. O to mi chodzi,o taka logistyke trochę .
Na razie nie jest tak źle. Tak naprawdę są trzy pokoje okołogórskie - TATRY, FOTO i WYPRAWY. Pierwsze 2 istniały od początku. Wydzielenie wypraw było świetnym pomysłem - tam się koncentrują wątki o planach, opisy wyjazdów, SMSy itd.
Ciekawi mnie, ile jest u nas osób, które tak naprawdę chciałby pogadać o innych górach. Ja pewnie tak, Iwona, Dorian, Czesiek, MiG... mracyś - ale on już tu nie mieszka...
Ciekawi mnie, ile jest u nas osób, które tak naprawdę chciałby pogadać o innych górach. Ja pewnie tak, Iwona, Dorian, Czesiek, MiG... mracyś - ale on już tu nie mieszka...
Jeden osobny pokój do gór wszelakich-jestem ZA.Przynajmniej moje Dolomity zostaną odgrzebane,ku uciesze Doriana-zapewne
Myślę,że może i będzie tam mniej postów (przykład pokoju rowerowego) ale przecież tematem number one są Tatry 
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
-
Jacek Venom
-

Zdecydowanie proponuję utworzyć podforum INNE GÓRY w miejsce pokoju rowerowego. Faktycznie, ten ostatni niezbyt się sprawdził, a Czesiek jak będzie chciał się przechwalaćMariusz pisze:... żeby pokój "Inne góry" podzielił los pokoju rowerowego - czyli zamarcie (choć tu głównie powodem jest zima).
Mariusz - mówię poważnie.
Ps. Myślę, że zdecydowana większość forumowiczów zgodzi się ze mną.
Do dzieła więc nasz M(i)odzie.