niestety nie otwiera siębubu1 pisze:No to ja też co dorzucę a w postaci mojej generacji bo tam mam dwa albumy jeden z majowego wypadu - pare wybranych fotek więc zapraszam na razie na : http://www.mojageneracja.pl/1026355/
moja najładniejsz fotka
Niemozliwe sprawdzałem przedchwilą wszystko działa:)Janek pisze:niestety nie otwiera siębubu1 pisze:No to ja też co dorzucę a w postaci mojej generacji bo tam mam dwa albumy jeden z majowego wypadu - pare wybranych fotek więc zapraszam na razie na : http://www.mojageneracja.pl/1026355/
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Dam dokładniejszy adres bo ktoś napisał na gg że nie może znaleść
http://www.mojageneracja.pl/1026355/galeria
Ostatnio ta jest moją "najmojszą":

Jeszcze niedawno wolałem tą:

nawet nie wiemdlaczego....
Podział kadru na tej:

A dla lubiących strumyczki:

Lodowe źródło

dol koscieliska

dol kościeliska

dol malej laki

dol malej laki

dol malej laki

i ponownie dol malej laki.

Jeszcze niedawno wolałem tą:

nawet nie wiemdlaczego....
Podział kadru na tej:

A dla lubiących strumyczki:

Lodowe źródło

dol koscieliska

dol kościeliska

dol malej laki

dol malej laki

dol malej laki

i ponownie dol malej laki.
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
dzieki
A dzisiaj w koncu przyszedł filterek polaryzacyjny do mojej dzidzi
A już we wrzesniu pierwsza randka z Tatramii i lustrzanką 
Moje Tatry
ja też we wrześniu odbęde pierwszą randkę z Tatrami i lustrem.Olav pisze:dziekiA dzisiaj w koncu przyszedł filterek polaryzacyjny do mojej dzidzi
A już we wrzesniu pierwsza randka z Tatramii i lustrzanką
Czy niebo w pierwszej Twojej fotce w tym temacie jest oryginalne czy to przeróbko w PS?
Fajnie Ci wychodzą zdjęcia wody. Jakie masz przy tym ustawienia?
pozdro
racow pierwszym tylko poziomy (patrz sasiedni temat, tam wziąłem oryginał tej fotki i majstrowałem na nowo....), za to na drugim zdjęciu - moja wina - nie mogłem się oprzeć, żeby zaznaczyć niebo i przyciemnić je trochę za pomocą poziomów.
W podpisie mam stronkę - cała galeria - tylko poziomy, zdjęcie o którym pisałem zmienione niebo i jedno zdjęcie zgredka z wykozystaniem łatki.
Woda - słabo pamiętam a tu nie mam jak wejść w exif'y, ale statyw+maxymalne f (bodajże 17) i naświetlanie >1/2 sek....ale troche poprzepalane te fotki są jak na moje
W podpisie mam stronkę - cała galeria - tylko poziomy, zdjęcie o którym pisałem zmienione niebo i jedno zdjęcie zgredka z wykozystaniem łatki.
Woda - słabo pamiętam a tu nie mam jak wejść w exif'y, ale statyw+maxymalne f (bodajże 17) i naświetlanie >1/2 sek....ale troche poprzepalane te fotki są jak na moje
Moje Tatry