o to było tutaj o TSA....
ostatnio byłem na ich koncercie 13 grudnia 2003 w takiej podłódzkiej salce;)
date pamietam bo mocno nawiązywali do stanu wojennego, a grali jak zwykle OK;)
Iwona pisze:Dostałam na święta przecudną kolędę "dla nieobecnych"-jeśli ktoś chce, to mogę na maila podesłać
Jest rzeczywiście piękna.
Ja kiedyś znalazłam tylko jej fragment (pierwsza zwrotka bez refrenu ) na stronie Beaty Rybotyckiej...
Jeżeli jeszcze ją masz i możesz, to prześlij mi na maila.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
natknąłem się wczoraj w media na dvd TSA
nawet 3 kawałki z kontertu Rockowiska'81 są to było wtedy , gdy większość forumowiczów wchodziła na stojąco pod szefę
dobra płytka
natknąłem się wczoraj w media na dvd TSA
nawet 3 kawałki z kontertu Rockowiska'81 są to było wtedy , gdy większość forumowiczów wchodziła na stojąco pod szefę
dobra płytka
Tak,mam to DVD .Zamówiłem jeszcze przed oficjalną premierą.DVD jest świetne.Masa archiwalnych materiałów właśnie z najlepszych lat działalności. Kiedys to były koncerty A sprzę t jaki Normalnie perkusja POLMUZ rozwala
http://www.bilinski.pl/
pamietacie jeszcze tego człowieka? Niedawno wpadłem na ten link.Przypomniał mi się jego geniusz muzyczny .ta muzyka moze troche trąci brzminiem z Akademii Pana Kleksa ale to były wczesne lata 80 te...dzieło sztuki
Jacek Venom pisze:
pamietacie jeszcze tego człowieka?
pewnie, że pamietamy te winyle...
a "Dom w dolinie mgieł" zawsze bedzie mi sie kojarzył z Murowańcem gdy udało mi się zjechać z Kasprowego na deskach i dalej do Kuźnic;)
fakt, dzisiaj wtorek, a ja nie wiem gdzie bede w weeka
Jesli zostane w srodku Polski to w czwartek kupie bilet na TSA, paru znajomych tez chce ( i raczej na pewno bedzie)
Pewnie w czwartek bedzie tu jakies info czy bede Marka & Nowaka słuchał
z wielkim zalem w sercu Gór w tym tygodniu nie odwiedzę
pocieszeniem jest koncert - czyli po drodze do domu kupuje bilet, zapuszczam włosy i w piatek o 19 jestem w Dekomp.
Robimy browca przed?