Ukraina - Czarnohora
-
psiagwiazda
-

Dobra - zacząłem pisać... - ale tak na poważnie ile tego chcecie??? Bo zacząłem i widzę ze może być dużo na bardzo dużo.
PrzemekP my zaczęliśmy wszystko planować na jakieś 9 miesięcy wcześniej także głównie ze względu na termin, ale także ponieważ była to pierwsza taka moja wyprawa. Choć, niektórzy moi znajomi twierdzą ze po prostu mam nie równo pod sufitem
ale co mi tam. Lubię jak wszystko jest gotowe za wczasu a później w górach traci się czas tylko na minimum rzeczy a pozostały ma się na podziwianie
:):)
PrzemekP my zaczęliśmy wszystko planować na jakieś 9 miesięcy wcześniej także głównie ze względu na termin, ale także ponieważ była to pierwsza taka moja wyprawa. Choć, niektórzy moi znajomi twierdzą ze po prostu mam nie równo pod sufitem
-
psiagwiazda
-

Jakby ktoś był zainteresowany to na tej stronce http://www.mapywig.org jest archiwum map WIG-owskich łącznie ze skanami w dość ciekawej rozdzielczości (300 oraz 600 dpi).
Może to być szczególnie pomocne jak szukamy konkretnych arkuszy, choć w ostateczności można by i to druknąć... choć pewnie koszty były by dość duże....
Może to być szczególnie pomocne jak szukamy konkretnych arkuszy, choć w ostateczności można by i to druknąć... choć pewnie koszty były by dość duże....
Zacznij od kupienia mapy.PrzemekP pisze:
2. a jak na te miejsca trafic ?? sa ozakowane hehe
Są na 100 % w sklepie Podróżnika na placu Wolności (teraz taki mały osobny sklepik, przenieśli się z tego dużego, gdzie został sprzęt).
Na współczesnych mapach (np Dimapu) te miejsca są oznakowane.
Ale tak na 100 % to Ci napiszę, jak zerknę na swoją mapę.
Witaj sąsiedzie !PrzemekP pisze: 4. Pjade zkatowic bo ze śląska jestem, myśłe że do przemyśła pociagiem, a potem ... no właśnie co potem ... grupa tak 6 osobowa, brac busa jakiegoś np z Medyki, czy np PKSem z Przemyśla ... bo chyba swoimi samochodami lepiej nie jechać ??
Bo ja jestem z Chorzowa.
Jechałam pociągiem do Przemyśla, dalej za 2 zł busem na granicę, potem za ok 10 hrywien (ok 6 zl) marszrutką czyli takim busem do Lwowa, potem pociągiem do Worochty i znów busem albo do Żabiego albo można zaczynać od Zaroślaka, albo też od południa od Rachowa.
Koszt mojego dojazdu do Przemyśla to ok 50 zł a dalej do samego celu ok. 25 zł.
Z samochodem miałbyś być może problem gdzie go zostawić.
Pozdrowienia
Basia