Właśnie wróciłam z weekendowego wypadu do Berlina.Miasto oki, polecam.Najbardziej podobał mi się Dom Berliński i wszelkie budowle tego typu.Ponieważ jest czas świąteczny, więc wszelkie dekoracje też robiły wrażenie.Super zorganizowana jest komunikacja berlińska, no i możliwość kupna biletu na wszelkie pojazy.....super.Jeśli chodzi o ceny....to już sami wiecie...zwykłe ciacho w cukierni 3,90 Eur.
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Czesiek pisze:To już teraz wiem, dlaczego Cię wczoraj nie było
Fakt- właśnie dlatego , bo inaczej to tylko awaria netu,lub inne nieszczęśliwe zdarzenia trzymają mnie z dala od forum ...ale kusiło mnie w tym Berlinie jak widziałam cafejki internetowe
P.S Czesiek nie wiesz, gdzie dla odmiany wcięło naszego Moda?:think:
Iwona pisze:P.S Czesiek nie wiesz, gdzie dla odmiany wcięło naszego Moda?
Nie wiem
Kiedyś, gdzieś, coś słyszałem, ale nie będę nie potwierdzonych informacji powielał, bo jeszcze mi się nieźle.........
A może po prostu jest na zakupach w jakim markecie?
Asik też się coś nie odzywa......... ŚWIĘTA IDĄ
To pewnie przyczyna braku niektórych forumowiczów, a u mnie brak klientów
hihi, to może Czesław II zostanie "pisaczem" ....bo czasem, jak tak sobie piszę i piszę a nikt nie podejmuje pałeczki.....to zaczynam się zastanawiać, czy ja przypadkiem nie przynudzam
andy67 pisze:Się trochę pozmieniało od tamtych czasów
Tyz prowda, bo i taka sprawa:
Szarotka pisze:Jeśli chodzi o ceny....to już sami wiecie...zwykłe ciacho w cukierni 3,90 Eur.
już jest też tylko wspomnieniem - obecna cena ciacha cena w Berlinie sądzę że jest zbliżona do tej z 2004, za to nasze ceny już się zrównały z berlińskimi - ciacho w cukierni za 15 zł? normalka.