Iwona pisze:zipi, super kombinacja-efekt z tymi zdjęciami smile
To jest początek "prawego żeberka" na Skrajnym Granacie. Szliśmy na 2 zespoły. Ja na górnym stanowisku robie reszcie zdjęcie, dochodzi do mnie Dominik który robi zdjęcie Markowi. Marek prowadzi drugi zespół, asekuruje go Bartek który na zdjęciu wystawia głowę.
Dominik zrobił super zdjęcie, ale w temacie konkursu sie nie mieści.
Kert pisze:czy jesli wstawię taka jak ponizsza historyjkę obrazkową to bedę mógł brać udzial w konkursie, bo foty zostały wykonane dokładnie w tym samym czasie czyli przez 2 osoby, czy w takim wypadku zdobyte głosy bedą dzielone przez dwa?
Mi osobiście bardzo podoba się taka kombinacja fot. Gdyby tak jeszcze jakoś fajnie ubrać to w całościową ramkę, postawić jakąś kropkę nad "i" to full wypas. Jako autora zawsze można podać "Kert &..." i wówczas praca liczona jest jako 1 a autorzy dzielą się ewentualną wygraną
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
gb - ja na Twoim miejscu nie narażałbym się "fotograficzkom" i zapewniam, że gdybym dostosował się ściśle do tytułu i wstawił np fotę ze swoją osobą tak roześmiany już byś nie był Zawsze to przyjemniej oglądać płeć piękną, nawet w podwójnym wykonaniu bo świstak to też samiczka
Iwona pisze:Mi osobiście bardzo podoba się taka kombinacja fot. ......a autorzy dzielą się ewentualną wygraną
Mi tez się podobała, dlatego tu pokazałem, ale w konkursie to co innego tantiemy dla wspólniczki przerosłyby wartość sprzętu. Zresztą przecież będzie zaraz nastepny konkurs "świstak w górach (i na nizinach?)" to autorka nie miałaby co wstawić
Mefi, znów uwiodła mnie Twoja fota! Ja juz nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Dla mojej przyjemności mógłbys sobie jakąś stronke zrobić żebym miała wszystkie te Twoje foty razem. Jesteś przedstawicielem młodego pokolenia - skad więc "takie klimaty" ? Przecie powinny dominować foto - fajerwerki i gejzery różne, niezaprzeczalnie piękne, a jednak....na szczęście tak sie nie dzieje:)
Pozdrawiam
Izabela
Mefi Twoją oficjalna stronę znam, a jakże! Jednak puściłam wodze ...idzie mi o skomasowanie Twoich zdjęć konkursowych, na ktore z wielka przyjemnościa głosuje!
Pozdrawiam
Izabela