wstępnie zaklepana Piwniczna. 4-5 dni, 30 PLN za osobodobe, podobno zawsze jest impreza na Rynku.
Gdyby ktoś chciał się dołączyć to na priva proszę o kontakt.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Miałam okazję spędzić kilka lat temu sylwestra w MoKu.
Przybyła "miła grupka fajnych" wyluzowanych ludzi. Rano trzeba było wykazać się dobrym wyczuciem równowagi, by zaprezentować slalom między wymiocinami. Cały czar schroniska prysł.
We wszystkich schroniskach taka kultura czy ma ktoś cieplejsze wspomnienia z Sylwestra w górach. Jakoś zawsze wydawało mi się, że Sylwester w schronisku ma specyficzną atmosferę.
@zushka
Twoje wspomnienia to bardziej przypominają mi imprezę w Zakopanem
Ja 2 lata temu robiłem za DJ-a w schronisku "Orlica", w Szczawnicy gdyż właścicielami są moi dobrzy znajomi, i wrażenia powiem Wam niezapomniane Towarzystwo świetne, pełna kulturka, i zabawa do białego rana (dosłownie, bo do 8 rano wymiatali na parkiecie . Najwyraźniej dużo zależy od ceny imprezy, gdyż impreza w Pienińskim schronisku kosztowała prawie 200 zł, tak więc byle jakie oszołomy się nie zjechały. Ogólnie wspomnienia bardzo miłe. Gdyby ktoś chciał to fotki z tej imprezy są tutaj:
bardzo bym chciała alby takie sylwestry w schroniskach były specyficzne i miały swój klimat. Bardzo tego wszystkim życzę. Ostatnie doświadczenia moje i także moich znajomych trochę temu przeczą. Ja jednak życzę spotkania na takiej imprezie ludzi gór a nie członków meliny
zushka pisze: Przybyła "miła grupka fajnych" wyluzowanych ludzi. Rano trzeba było wykazać się dobrym wyczuciem równowagi, by zaprezentować slalom między wymiocinami. Cały czar schroniska prysł.
magic pisze: We wszystkich schroniskach taka kultura czy ma ktoś cieplejsze wspomnienia z Sylwestra w górach.
Schronisko "Odrodzenie" w Karkonoszach - wrażenia bardzo zbliżone
magic pisze: Trza brać wieczorową kieckę i szpilki?
Zależy od ceny imprezy i usytuowania schroniska. Na Turbacz sądzę, że nie trzeba
Ja w tym roku znów prowadze imprezkę w schronisku Orlica w Szczawnicy Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na sylwestra w Pieniny Zapewniam że w tym schronisku na pewno będziecie się dobrze bawić
Czy jest juz za późno na zarezerwowanie jakiegoś noclegu na sylwestra?? Dzwonie po różnych numerach ale zawsze słyszę " Wszystko zajęte". Może znacie jakieś miejsca godne polecenia na kilka dni gdzie może być miejsce??
Tak z ciekawości zapytam.
Jakieś "100 lat temu" (jeszcze jako stonka ) byłem na sylwestra w Małem Cichem i był tam zwyczaj wychodzenia z pochodniami na przywitanie nowego roku na Rusinową. Istnieje to jeszcze?
Życie byłoby hipokrytą, gdybym nie mógł żyć
W sposób, który mnie pobudza!
ombre pisze:Jakieś "100 lat temu" (jeszcze jako stonka ) byłem na sylwestra w Małem Cichem i był tam zwyczaj wychodzenia z pochodniami na przywitanie nowego roku na Rusinową. Istnieje to jeszcze?
Teraz wychodzi się z komórkami łapiąc zasięg aby wysłać życzenia