www.321gory.pl

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Hogarth pisze:Mariusz, wywal ten cały temat do kosza. Sorki, nie chciałem Wam robic zamieszania. Nie sądziłem, ze tak to się skończy. Przepraszam.
Hogarth nie ma o czym mówić. Zgodnie z obietnicą, twoja ("wasza") reklama wisi na forum, więc jest ok. A "zamieszanie" to tylko wstrząsy wtórne, jak to po każdym porządnym i uczciwym trzęsieniu ziemi bywa. A propos - po tym ostatnim na Podhalu podobno drgało jeszcze na drugi dzień...
Obrazek
Jurek

Post autor: Jurek »

andaluzja pisze: Oczywiście mogę z tego forum zniknąc i pewnie tak zrobię, ale czy moje zniknięcie rozwiąże móje obawy? NIE !!!!
Widzę Andaluzjo że za wszelką cenę chcesz zniknąć z tego forum jako kolejny banita i robisz wiele aby tak się stało. Masz wtedy prawdziwy glejt męczennika którego w haniebny sposób usunęli z prywatnego forum. Krążysz jak WIRUS jakiś mieszając to tu to tam i znikasz nagle aby powrócić nagle i atakować porządnych ludzi. My tutaj żyjemy sobie na luzie i nie mamy zamiaru afiszować się siłą swojego charakteru za wszelką cenę. Emocje żądzą Tobą i chyba nawet o tym nie wiesz. Pozdrawiam Cię :)
Awatar użytkownika
Kert

Post autor: Kert »

a ja tak sobie siedzę i myślę....
(nie)codziennie fota z Tatr - www
Awatar użytkownika
Asik

Post autor: Asik »

andaluzja pisze:Oczywiście mogę z tego forum zniknąc i pewnie tak zrobię
mam wrazenie andaluzjo ze nikt za Tobą nie bedzie tutaj plakac...

Luki,Jurek podpisuje sie pod Waszymi postami obiema rękoma(chociaz lewa nie potrafie w tym przypadku sie postaram ;))

dla mnie to juz jest KONIEC TEMATU

Kert...a o czym tak dumasz? :)
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

Post autor: Andrzej Krystoszyk »

:( :x :? I brakuje tej zielonej, Tak mniej więcej wygląda gradacja stanów uczuciowych w czasie przeglądania wątku. To prawda, nie jest to hardcorowe forum tatrzańskie, większości jak sądzę odpowiada luzacko- dystyngowany klimat i rzeczowe dyskusje o Tatrach i wszystkim, co się wiąże z numi. Nie jestem przekonany droga Andaluzjo, czy jadowite uwagi na temat tego co komu wolno są na miejscu. Można powiedzieć, raczej co wypada, ale ludziom dobrze? wychowanym, lub ściślej wychowanym w ogóle nie wypada o tym mówić. Przemyśl to droga tatromaniaczko i jak emocje opadną popatrz na świat bez uprzedzeń i niepotrzebnego zacietrzewienia ( co na to cietrzewie?, może wtedy zrozumiesz, że ludzie są rózni jedni wolą zabawy hard inni raczej wysmakowane klimaty. POzdrawiam wszystkich z tej i z tamtej strony. Jeżeli się różnią, a w moim odczuciu tak, pozwólcie im się różnić z klasą, elegancko i z dystynkcją
andaluzja

Post autor: andaluzja »

Jurek pisze:Krążysz jak WIRUS jakiś
Uwielbiam wirusy :-)

Jurek pisze:mamy zamiaru afiszować się siłą swojego charakteru za wszelką cenę
Najpierw trzeba mieć tą siłę charakteru, ha, ha
Ale wybacz, do rozmawiania o gównach w górach i zaglądaniu w to, co się nasrało - wystarczy miec tylko klasę :-) :-)
Dorian

Post autor: Dorian »

O co tej kobiecie chodzi :? Byłem tam to i przy okazji rozwiązałem ten problem.
andaluzja

Kert pisze:a ja tak sobie siedzę i myślę....
Kert nie daj się sprowokować - trochę mnie już poznałeś. Czytaj i patrz jakie diabełki wychodzą z tych grzecznych dziewczynek- wystarczy tylko sprowokowac :-)

Andrzej Krystoszyk pisze:jak emocje opadną popatrz na świat bez uprzedzeń i niepotrzebnego zacietrzewienia ( co na to cietrzewie?, może wtedy zrozumiesz, że ludzie są rózni jedni wolą
Andrzej - zupełnie się mylisz w swoim osądzaniu i wyciągasz błędne wnioski. Emocje targają tymi, co reagują na moje zaczepki, a ja cóż...nieźle się bawię :-)
MiG

Post autor: MiG »

Dorian pisze:O co tej kobiecie chodzi :? Byłem tam to i przy okazji rozwiązałem ten problem.
Nie o to chodzi. Sądząc po twojej dacie rejestracji ominęła cię geneza "problemu" :) I w związku z tym jesteś szczęśliwszym człowiekiem :)

MiG
Dorian

Post autor: Dorian »

Dzięki MiG że mnie uświadomiłeś bo nie zaglądam raczej do hyde parku ale dzisiaj tak jakoś wyszło :)
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

Post autor: Andrzej Krystoszyk »

a ja cóż...nieźle się bawię Ale chodzi też o to żeby wszyscy bawili się równie dobrze. A tak niestety nie jest.
andaluzja

Andrzej Krystoszyk pisze:Ale chodzi też o to żeby wszyscy bawili się równie dobrze
Cóż, nie wszystkim można dogodzić. Poza tym zasada jest prosta- jak mnie coś nie bawi , to w tym nie uczestniczę :-) A jak widzisz, ilość postów w tym temacie zadziwiająco szybko rośnie...jak to wytłumaczysz ? :-) :-)
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Słuchajcie - a może spróbujmy po prostu nie pisać w tym wątku?
Poddaję wniosek pod rozwagę...
:think:
andaluzja

Bystry chłopak z Ciebie. Pozdrawiam serdecznie.
ODPOWIEDZ