wysublimowany «będący wyrazem wysokiego poziomu artystycznego lub umysłowego»tomtom pisze:wysu-jaka? o czym pan do mnie rozmawiasz?
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2540886
Ucz się chłopie ucz, bo ja wiecznie żyć nie będę.
wysublimowany «będący wyrazem wysokiego poziomu artystycznego lub umysłowego»tomtom pisze:wysu-jaka? o czym pan do mnie rozmawiasz?
Tak. Właśnie tak było. Gratuluję diagnozy.gb pisze:Toż to klasyczny przejaw komplesku...
Być może turyści/wycieczkowicze/taternicy/samobójcy podobni do tych widocznych na zdjęciu - zwrócili Koledze uwagę na niewłaściwość zachowania na szlaku, weszli szybciej tam gdzie On się męczył, etc...
Tak bywa...
pozdrawiam
gb
Semici kwalifikują się do białych? A semici głosujący na kaczory kwalifikują się do cywilizowanych? Pewnie, że nie. Fakt, iż pod wpływem tego co napisałem zmieniłeś tytuł wątku wskazuje, że niezależnie od poziomu pigmentacji oraz cywilizowania, w jakimś stopniu argumenty uwzględniłeś. Wstyd, proszę pana, to jest skandal, wstyd i oszustwo, uwzględnianie tego co mówią nie do końca biali buszmeni.pajakt pisze:w formie do jakiej przywykli biali, cywilizowani ludzie
horolezec, prosze Cie...horolezec pisze:byliśmy jedynymi co się wspinali z dolną to wzbudzaliśmy spore zainteresowanie
faktpajakt pisze:Tytuł zmieniłem
bo zmieniles po erupcji mojej tfurczosci?pajakt pisze:nie wiem dlaczego uważasz, że pod wpływem tego co napisałeś.
czyli jednak...pajakt pisze:Może trochę
nie no skad. pisalem o watku jako calosci, ktora tworzy a) zawartosc, b) tytul.pajakt pisze:Chociaż nie, nie wydaje mi się. Przecież Ty nie pisałeś nic o tytule.
E tam. Przecież Cie nie nazwalem zakompleksiona pierdola. Choc z drugiej strony, w pewnym sensie zrobil to gb, z ktorym mamy w znakomitej wiekszosci spraw zbiezne poglady, z wyjatkiem polityki oraz kwestii koniecznosci rejestrowania kazdego wniesienia na teren TPN altimetrupajakt pisze:Używając języka z prawie samego dna rynsztoka
Wersje są dwie:tomtom pisze:horolezec napisał(a):
byliśmy jedynymi co się wspinali z dolną to wzbudzaliśmy spore zainteresowanie
horolezec, prosze Cie...
gdyż...................tomtom pisze:BTW, Elewator 16.00?
skonczyli się partnerzy.horolezec pisze:gdyż
No bardzo śmieszne! Tak jakby mi się podobało to latanie...Żaden lans to był tylko przecenienie własnych możliwości bo ja akurat jestem na tyle przeciętny we wspinaniu, że po 3-4 h ręce mam jak z waty, a zostało nam jeszcze dużo czasu i chciałem coś łatwego jeszcze zrobić. Skończyło się lotem na dobrych chwytach, więc uwierz mi -nie byłem z siebie dumny!tomtom pisze:nie lansuj sie lotami
No tak, tak, właśnie. Wątpie, żeby ktokolwiek się starał latać, a liny to faktycznie szkoda, więc jak poczułem że osiągnąłem już max swojej przeciętności to dałem sobie spokój.tomtom pisze:nie wiem jak Ty, ale ja na panelu staram sie nie latac prowadzac, szkoda mi liny.
Widzę, że Horolezec ma pietrahorolezec pisze:Jak się chcesz wspinać z takim cieniasem jak ja to git
O, mój ulubiony temat. Wciąż wychodzi na różnych forach jak Feniks z popiołów.andy67 pisze:Mnie szczerze mówiąc zwisa kto, gdzie i jak ubrany czy wyposażony chodzi w Tatry. Byle nie śmiecił, nie darł ryja bez istotnego powodu, nie rzucał co chwila k... czy ch... itp.