Zbójnicka chata

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Erynie

Zbójnicka chata

Post autor: Erynie »

Witam.
Chciałem zapytać czy ktoś nie orientuje się jaką prędkość może osiągnąć średniej wielkości gepard na odcinku Zbójnicka Chata - Czerwona Ławka(wiem, że jest to szlak jednokierunkowy, ale słyszałem o wyjatkach czynionych dla tego zwierzęcia). Drugie pytanie: czy to prawda, że chatar Miro nie pozwala na podobne biegi w obrębie Doliny Pięciu Stawów SPiskich? Jeśli tak jest to jak to uzasadnia? Muszę dodać, iż sam nie jestem gepardem a pytanie zadaję w imieniu zaprzyjaźnionego konduktora. POzdrawiam i z góry dzięk,uję za odpowiedzi.
Awatar użytkownika
Janek

Re: Zbójnicka chata

Post autor: Janek »

Erynie pisze:Witam.
Chciałem zapytać czy ktoś nie orientuje się jaką prędkość może osiągnąć średniej wielkości gepard na odcinku Zbójnicka Chata - Czerwona Ławka(wiem, że jest to szlak jednokierunkowy, ale słyszałem o wyjatkach czynionych dla tego zwierzęcia). Drugie pytanie: czy to prawda, że chatar Miro nie pozwala na podobne biegi w obrębie Doliny Pięciu Stawów SPiskich? Jeśli tak jest to jak to uzasadnia? Muszę dodać, iż sam nie jestem gepardem a pytanie zadaję w imieniu zaprzyjaźnionego konduktora. POzdrawiam i z góry dzięk,uję za odpowiedzi.
Kolego (koleżanko) - potrójna lub pojedyńcza - obawiam się że Cię/Was już Furie cichym ścigają lotem. Innymi słowy - dość wygłupów.
Awatar użytkownika
Janek

Erynie pisze:Chciałem zapytać czy ktoś nie orientuje się jaką prędkość może osiągnąć średniej wielkości gepard na odcinku Zbójnicka Chata - Czerwona Ławka
A w tej sprawie radzę się zgłosić do kolegi Horolezca. Podobno kiedyś przegonił geparda.
Jestem gorszego sortu...
Marecki25

Post autor: Marecki25 »

A ja powiem inaczej:PIERDOL SIĘ Erynie!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Janek

Marecki25 pisze:A ja powiem inaczej:PIERDOL SIĘ Erynie!!!!!!!!
I po co od razu tak nerwowy. Erynje okazał się być fajnym facetem.
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

Marecki25 pisze:A ja powiem inaczej....
to nie to forum kolego.
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
ODPOWIEDZ