Tatry z oddali

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
uzależniona

Post autor: uzależniona »

Pięknie :)
Góry, góry i jeszcze raz góry:)

Pozdrawiam!
Jędrek

Post autor: Jędrek »

Rudnie
Awatar użytkownika
Marcin_

Kontakt:

Post autor: Marcin_ »

uzależniona pisze:Pogoda to jeszcze, ale brak czasu, w wiosnę jest go trochę więcej
to na wiosnę polecam na rowerze trasę przez zamek w Lipowcu a potem jest pare wariantów do Tenczyńskiego zamku i powrót przez Chrzanów ;-) Ładna jest też trasa z Krakowa, miałem okazje uczestniczyć w rajdzie z Krakowa do Trzebini...oj jest tam pięknych miejsc ;-) muszę powtórzyć kiedyś na spokojnie tą trasę
Awatar użytkownika
meridius

Post autor: meridius »

uzależniona pisze:happy ja też na podłężu!
hehe
Marcin_ pisze: jeśli wiek nie jest odpowiedni to oczywiście piwa nie proponuje wink
moje szpiegowskie oko wytropiło wiek :? wychodzi z moich obliczeń około 14 8)
o łaciatym jeszcze długo nie ma mowy :P
:cwaniak:
Awatar użytkownika
Marcin_

Kontakt:

meridius pisze:wychodzi z moich obliczeń około 14 8)
o łaciatym jeszcze długo nie ma mowy :P
z moich też tyle wyszło :D (katalog gg)
No ale każdy z nas kiedyś był w tym wieku i czasem bym sie cofnął przynajmniej parę lat do tyłu :-)
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

meridius pisze:o łaciatym jeszcze długo nie ma mowy
No co Ty... w tym wieku to się zaczyna. Wszystko takie nielegalne, a i świadomość, że się ma 14 lat i się pije piwo - to jest to ;)
Całkiem poważnie mówię, sama bym chętnie cofnęła czas o jakieś 2 lata. Wymachiwanie dowodem, to nic przyjemnego, a i... jakby wołali mniej.
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
Awatar użytkownika
Marcin_

Kontakt:

Agaar pisze:Całkiem poważnie mówię, sama bym chętnie cofnęła czas o jakieś 2 lata.
brakuje mi czasem tych dawnych szaleństw...to nie znaczy ze nic się teraz nie dzieje czy jest gorzej ale napewno jest inaczej...
Pamiętam jak kiedyś z kolegami po większej ilości piw przyszedł nam do głowy pomysł by wspinać sie po wysokim ogrodzeniowym murku kamiennym(chyba) dopiero potem przyszło nam do głowy że niedaleko jest głowna siedziba policji w Jaworznie i wątpie by im się to spodobało gdyby widzieli... mieliśmy wiele szczęścia:D (to tak z dawnych lat wspomnienie )
ODPOWIEDZ