Nocleg z wyżywieniem dla 50 osób w maju 2008 Zakopane
Nocleg z wyżywieniem dla 50 osób w maju 2008 Zakopane
Już obdzwoniłem pół Zakopanego, powysyłałem emaile i...
Noclegi w Zakopanem dla grupy 50 osób od 30 kwietnia do 4 maja 2008 r z wyżywieniem (śniadanie i obiadokolacja) oraz łazienkami w pokojach wynoszą od 70 do 200 zł. A ja szukam czegoś poniżej 70 zł. Przecież dla grupy powinien być jakiś upust. No i na stronach co innego a w rzeczywistości coś innego... Po co oni prowadzą te strony!
No i szukam i szukam... Macie jakieś namiary na tanie domy z w/w warunkami, które pomieszczą grupę 50 osobową ? Jeśli tak, bardzo proszę o pomoc.
Noclegi w Zakopanem dla grupy 50 osób od 30 kwietnia do 4 maja 2008 r z wyżywieniem (śniadanie i obiadokolacja) oraz łazienkami w pokojach wynoszą od 70 do 200 zł. A ja szukam czegoś poniżej 70 zł. Przecież dla grupy powinien być jakiś upust. No i na stronach co innego a w rzeczywistości coś innego... Po co oni prowadzą te strony!
No i szukam i szukam... Macie jakieś namiary na tanie domy z w/w warunkami, które pomieszczą grupę 50 osobową ? Jeśli tak, bardzo proszę o pomoc.
Re: Nocleg z wyżywieniem dla 50 osób w maju 2008 Zakopane
Jeśli nie straszne ci warunki "schroniskowe" to spróbuj w schronisku PTSM na Nowotarskiej:DeGie pisze:Już obdzwoniłem pół Zakopanego, powysyłałem emaile i...
http://www.ptsm.org.pl/index.php?option ... &Itemid=76
Ja nie organizowałam takich imprez, wiec nie mam własnych doświadczeń.
Jeśli to nie musi być samo Zakopane to może Głodówka ?
http://www.glodowka.com.pl/
Piękne miejsce.
Pozdrowienia
Basia
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
Dzwoń i z pewnością się dogadasz - http://www.glodowka.com.pl/pl/index.php
Tyle, że "tanie oraz z łazienkami w pokojach" to "tylko w Erze..."
Tyle, że "tanie oraz z łazienkami w pokojach" to "tylko w Erze..."
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek
www.turystyka.skibicki.pl
Mundek
www.turystyka.skibicki.pl
Chłopie, toż to długi weekend - marzyciel. Nikt Ci nie sprzeda taniej bo wszyscy wiedzą, że w tym okresie sprzeda się za niezłe pieniądze nawet najgorszą norę.DeGie pisze:dla grupy 50 osób od 30 kwietnia do 4 maja 2008
Dlaczego Zakopane? Nie lepiej w Słowacji? Znam takie miejsce w Velkiej Lomnicy gdzie dwóch braci mających posesje obok siebie z łatwością zabezpieczą Ci te pięćdziesiąt miejsc. Po 250 Sk od twarzy. Wysyłam link na PW. Nie wiem jakie potrzeby turystyczne ma Twoja grupa ale tam jest wszystko - do gór podjedziecie autokarem a w tym czasie nic innego poza dolinami nie wchodzi w grę. Podjedziecie sobie np. do Popradzkiego Plesa (parking przy stacji kolejki) i potem godzinny spacer do schroniska. Kolejny wariant do wjazd kolejką na Hrebienok i dalej magistralą w lewo lub w prawo. Albo kolejka linową do Skalnatego Plesa.
W razie niepogody macie o kilka kilometrów Aquapark w Popradzie a także wypady do Popradu, Levoczy, Kezmarku itp. A także Demianovka z jaskiniami i możliwością wjazdu wyciągiem na Chopok.
Kiedy wreszcie Polacy przestaną być niewolnikami Zakopanego?
Jestem gorszego sortu...
Jeśli chodzi o mnie, od ponad 10 lat noclegi mam w Tatrzańskiej Łomnicy 
Teraz pomagam w organizacji wyjazdu dla 50 osób. Na Słowacji nocleg jest niemożliwy, ponieważ takie są przepisy. Pieniądze na wyjazd idą z funduszu socjalnego, prawo jest takie jakie jest i nocleg w Zakopanem wchodzi w grę. Ekipa nie jest do wchodzenia po górach (co najwyżej wjazdy) więc trzeba organizować tak, żeby pasowało.
ps. Janek thx.
Teraz pomagam w organizacji wyjazdu dla 50 osób. Na Słowacji nocleg jest niemożliwy, ponieważ takie są przepisy. Pieniądze na wyjazd idą z funduszu socjalnego, prawo jest takie jakie jest i nocleg w Zakopanem wchodzi w grę. Ekipa nie jest do wchodzenia po górach (co najwyżej wjazdy) więc trzeba organizować tak, żeby pasowało.
ps. Janek thx.
To może spróbuj jednak nie w samym Zakopanem a gdzieś w pobliżu.DeGie pisze:Jeśli chodzi o mnie, od ponad 10 lat noclegi mam w Tatrzańskiej Łomnicy
ps. Janek thx.
Znam np. bardzo sympatyczny pensjonat w Bańskiej (blisko chałupy Iwony), pokoje z łazienkami, jedzenie wyśmienite (nie wiem czy jest aż 50 miejsc, ale chyba tak).
W Zakopanem w terminie 'długiego weekendu" będzie Ci bardzo trudno.
Pozdrowienia
Basia