www.321gory.pl

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
Hogarth

www.321gory.pl

Post autor: Hogarth »

zgodnie z obietnicą zamieszczam tutaj linka do oficjalnego adresu naszej stronki. Swego czasu Mariusz obiecał mi że reklamę umieści na swoim Forum więc liczę, że tego nie wykasuje.

www.321gory.pl

przy okazje chciałbym pozdrowić wszystkich znajomych :)

trzymajcie się :)
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Życzę powodzenia nowemu serwisowi o górach. :)
Luki

Post autor: Luki »

ktoś..coś.. tu napisał, czy mi się wydaje :?
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

Ja również życzę powodzenia,choć bardzo mi się nie spodobał pewien fragment,ale.....nie chce mi się już tego komentować,zbyt błogi spokój mamy,co mi bardzo odpowiada :)
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
andaluzja

Post autor: andaluzja »

Iwonko, jesteś bardzo ugodową dziewczynką, więc masz małe szanse, ze jakaś wypowiedź nie spodoba się modowi i ze Cię wyrzuci :-)
Ale to nie rozwiązuje problemu.
ana

Post autor: ana »

...gdzie jest ikonka z zieloną buźką ? ;)
Jurek

Post autor: Jurek »

andaluzja pisze:Iwonko, jesteś bardzo ugodową dziewczynką, więc masz małe szanse, ze jakaś wypowiedź nie spodoba się modowi i ze Cię wyrzuci :-)
Ale to nie rozwiązuje problemu.
tiaaaaa....... życie składa się z problemów, to fakt ale jakie nudne jest to ciągłe wałkowanie tematu że mod jest taki a może taki. Jak się coś niepodoba to po prostu zakładam sobie nowe forum i jest ok. Znowu mod jest niedobry!!!!...... i tak ciągle w kółko..... aż się chce pawia puścić :)
Luki

Jurek pisze: i tak ciągle w kółko..... aż się chce pawia puścić
dokładnie,mi się już zaczyna odbijać :(
Awatar użytkownika
Szarotka

andaluzja pisze:Iwonko, jesteś bardzo ugodową dziewczynką
Moniko, dziewczynką to ja już dawno przestałam być :) a jako dorosły człowiek mam prawo do własnego zdania,a tym bardziej do dobierania sobie przyjaciół.Jeśli chciałabyś szerzej powałkować osławiony już temat,to proszę bardzo,ale może już tak prywatnie,bo podobnie jak kolegom-niedobrze mi się robi od ciąglęgo nawracania do tego samego. Potwierdzam to,co napisałam wyżej bardzo mi się nie spodobał pewien fragment a to dlatego,że jest nadzwyczaj "obiektywny" :x i "ostatnią" rzeczą jaką można by mu przykleić jest słynne motto o nieosądzaniu innych,bo.... :x JEDNA WIELKA SPRZECZNOŚĆ jak dla mnie.
Życzę powodzenia i może mi nie uwierzysz Moniczko,ale SERDECZNIE wszystkich pozdrawiam,zarówno z tego,jak i tamtego forum.
andaluzja

Iwona pisze:Ja również życzę powodzenia,choć bardzo mi się nie spodobał pewien fragment
Nie ja zaczęłam temat -racz zauważyć . I dodam, że gdybyś wyrazila swoje zdanie bardziej dobitnie na temat czyjegoś postu, to pewnie dostałabyś bana- ale to już wiemy :-)

Pozdrawiam równie serdecznie.
Jancar

Post autor: Jancar »

Przepraszam, że się wtrącam ale wydaje mi się, że dobrym wyjściem z zaistniałej sytuacji byłoby umieszczenie na obu forach banner-ków reklamujących "konkurencję". To takie moje wolne, niezobowiązujące przemyślenia na temat tego, jak z klasą zakończyć tę całą historię i już do niej więcej nie wracać.
ana pisze:...gdzie jest ikonka z zieloną buźką ?
Czy tej ikonki szukałaś? Obrazek :D
ana

Nie,nie,hihi.
Kiedyś była tutaj taka, która odpowiadała...zbieraniu na wymioty ;)
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Myślicie że warto przywrócić tę ikonkę? :think:

Hmnnnn.... która to była... może ta: Obrazek ?

P.S. A tu link do animowanej wersji: http://venus.ci.uw.edu.pl/~mbom/inne/31.gif
ana

Zgadza się :)
Awatar użytkownika
Asik

Post autor: Asik »

wiem,ze wielu z Was uzna ze wtrącam sie w nie swoje sprawy ,ale tez dostalam swego czasu maila z określeniem sie w tej sytuacji...
i wiecie?? ile do cholery mozna wracac do jednej sprawy????????? :x

Mariusza podziwiam za to ze opublikował post Hogarth'a
a Wy(Hogarth,skoti i Jerry)...jestescie żałośni i...qrcze nie wiem jak to nazwac(jak wpadne na to jakie to słowo dopisze)!!!!
na swoim forum obrabiacie dupe Mariuszowi(co czytałam z wielkim niesmakiem) a tutaj sie reklamujecie!!!!
nie posiadacie czegos co ma ten okropny modo-klasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i nie musicie sie obawiać-nigdy tego nie będziecie miec

a Iwona...to ze nie robi zadymy,nie przenosi sie na inne forum,nie obraża Mariusza..czy tzn ze jest grzeczną dziewczynka???
a może swiadczy o dojrzałości i używaniu mózgu????

Mariusz,mozesz ocenzurowac mojego posta jesli odczuwasz takowa potrzebe
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Awatar użytkownika
Szarotka

Aśka obiecaj mi jedno,proszę-NIE ZMIENIAJ SIĘ!!! Podziwiem Cię i lubię za tę Twoją bezpośredniość :D Wyraziłaś dokładnie to, co o tym wszystkim myślę.
andaluzja pisze:I dodam, że gdybyś wyrazila swoje zdanie bardziej dobitnie na temat czyjegoś postu, to pewnie dostałabyś bana
Moniko,mylisz wyrażanie własnego zdania z obrażaniem innych,ale tak jak powiedziałam wcześniej,jeśli chcesz porozmawiajmy prywatnie ,bo naprawdę już słabo się robi.

KONIEC TEMATU
Hogarth

Post autor: Hogarth »

chciałem teraz napisać kilka słów od siebie.

Po pierwsze chciałem przeprosić za całe zamieszanie. Gdybym wiedział, ze tak to się skończy, nie napisałbym tego postu. Mnie nie chodzi o zadne zamieszanie ani wracanie do starych spraw. Moim skromnym zdaniem bo dziecinada wracać do tego syfu sprzed miesiąca. Uważam, że powinniśmy zamknąć tamten stary temat. Z przyjemnością umieszczę u nas Wasz adres Forum. Z Przyjemnością. Jeśli tylko zechcecie. I Nie nastawiajcie sie tak do nas. Na nikogo nie najeżdżamy i nie mamy zamiaru najeżdżac.

Mariusz, wywal ten cały temat do kosza. Sorki, nie chciałem Wam robic zamieszania. Nie sądziłem, ze tak to się skończy. Przepraszam.
andaluzja

Iwona pisze:Moniko,mylisz wyrażanie własnego zdania z obrażaniem innych,ale tak jak powiedziałam wcześniej,jeśli chcesz porozmawiajmy prywatnie ,bo naprawdę już słabo się robi.
Iwonko, po pierwsze nadal moge się tu zalogowac, więc oznacza to, ze mogę się wypowiadać na tym forum- nie chcę rozmów prywatnych. Zawsze mozna mnie wyrzucić, jeśli Mod uzna, że kogoś obraziłam- bo on o tym tutaj decyduje co jest obrazą a co nie.
Asik pisze:ie posiadacie czegos co ma ten okropny modo-klasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jest Twoje indywidualne zdanie, ja go nie znam- widzę tylko efekty jego tzw. klasy. A całość sprowadza się do tego, że JA ( mam nadzieję, ze widac to wyraźnie ) nie czyję swobody wypowiedzi. Oczywiście mogę z tego forum zniknąc i pewnie tak zrobię, ale czy moje zniknięcie rozwiąże móje obawy? NIE !!!!
Ostatnio zmieniony czw 02 gru, 2004 przez andaluzja, łącznie zmieniany 1 raz.
andaluzja

Hogarth pisze:Mariusz, wywal ten cały temat do kosza
A Ty przestań rżnąć ofiarę i nie proś o wyrzucanie tematów, których Ty nie pisałeś.
Luki

Będę ci kibicował z całej siły jak będziesz znikała...bo powiem szczerze mam już dosyć tego całego gówna....chcesz mącić rób to na swoich śmieciach.... przychodzisz po miesiącu nieobecności tylko po to żeby się wyżyć i wyrazić swoje niezadowolenie ...Wdać że nie możesz się pogodzić z zaistniałą sytuacją...ale to już jest naprawdę twój problem i proszę cię nie wplątuj w to innych i nierób zamieszania na TYM FORUM......

Ps .możesz nie odpisywać na ten post.....ten temat z mojej strony uważam za zamknięty...
ODPOWIEDZ