www.321gory.pl
przy okazje chciałbym pozdrowić wszystkich znajomych
trzymajcie się
tiaaaaa....... życie składa się z problemów, to fakt ale jakie nudne jest to ciągłe wałkowanie tematu że mod jest taki a może taki. Jak się coś niepodoba to po prostu zakładam sobie nowe forum i jest ok. Znowu mod jest niedobry!!!!...... i tak ciągle w kółko..... aż się chce pawia puścićandaluzja pisze:Iwonko, jesteś bardzo ugodową dziewczynką, więc masz małe szanse, ze jakaś wypowiedź nie spodoba się modowi i ze Cię wyrzuci
Ale to nie rozwiązuje problemu.
Moniko, dziewczynką to ja już dawno przestałam byćandaluzja pisze:Iwonko, jesteś bardzo ugodową dziewczynką
Czy tej ikonki szukałaś?ana pisze:...gdzie jest ikonka z zieloną buźką ?
Moniko,mylisz wyrażanie własnego zdania z obrażaniem innych,ale tak jak powiedziałam wcześniej,jeśli chcesz porozmawiajmy prywatnie ,bo naprawdę już słabo się robi.andaluzja pisze:I dodam, że gdybyś wyrazila swoje zdanie bardziej dobitnie na temat czyjegoś postu, to pewnie dostałabyś bana
Iwonko, po pierwsze nadal moge się tu zalogowac, więc oznacza to, ze mogę się wypowiadać na tym forum- nie chcę rozmów prywatnych. Zawsze mozna mnie wyrzucić, jeśli Mod uzna, że kogoś obraziłam- bo on o tym tutaj decyduje co jest obrazą a co nie.Iwona pisze:Moniko,mylisz wyrażanie własnego zdania z obrażaniem innych,ale tak jak powiedziałam wcześniej,jeśli chcesz porozmawiajmy prywatnie ,bo naprawdę już słabo się robi.
Asik pisze:ie posiadacie czegos co ma ten okropny modo-klasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!