zaczyna się
zaczyna się
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 44985.html
Chyba Lech będzie musiał znowu skakać przez płot
Chyba Lech będzie musiał znowu skakać przez płot
hello
15 sierpnia na al. Ujazdowskich zademonstrował pokaz siłyn nie wiadomo jakie poparcie w śród oficerów mają bracia K, mniemam , że nie wielkie i nie zobaczymy czołgów na ulicach naszych miast w pozostałe dni roku. 15 sierpnia i 11 listopada możemy je podziwiać na defiladach, a na codzień niech się nimi bawią w wojenkę duzi chłopcy na poligonach
Parząc na ostanie doniesienia mediów o infigilacji opozycji i członków rządu nasuwa się pytanie czy slużby specjalne nie zakładają już teczek dla szarych obywateli
, jeśli tak to po wyborach PO zafunduje nam kolejna lustrację
PiS = Populizm i Stalinizm lub Psychoza i Schozofrenia, mozna uzywać zamiennie
15 sierpnia na al. Ujazdowskich zademonstrował pokaz siłyn nie wiadomo jakie poparcie w śród oficerów mają bracia K, mniemam , że nie wielkie i nie zobaczymy czołgów na ulicach naszych miast w pozostałe dni roku. 15 sierpnia i 11 listopada możemy je podziwiać na defiladach, a na codzień niech się nimi bawią w wojenkę duzi chłopcy na poligonach
Parząc na ostanie doniesienia mediów o infigilacji opozycji i członków rządu nasuwa się pytanie czy slużby specjalne nie zakładają już teczek dla szarych obywateli
PiS = Populizm i Stalinizm lub Psychoza i Schozofrenia, mozna uzywać zamiennie
- mefistofeles
-

- Kontakt:
raczej Przeproście i Spierdalajcie.
Ale Panowie - niech to forum będzie jednym z nielicznych miejsc w Internecie gdzie sie o tych idiotach nie dyskutuje. Jak byłem niedawno na Słowacji najfajniejsze było to, że żadne informacje o nich do mnie nie docierały a przejmowałem się jedynie tym czy zdążę przed burzą na nocleg oraz czy nie jakiś miś się nie zainteresuje naszym namiotem.
Ale Panowie - niech to forum będzie jednym z nielicznych miejsc w Internecie gdzie sie o tych idiotach nie dyskutuje. Jak byłem niedawno na Słowacji najfajniejsze było to, że żadne informacje o nich do mnie nie docierały a przejmowałem się jedynie tym czy zdążę przed burzą na nocleg oraz czy nie jakiś miś się nie zainteresuje naszym namiotem.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
Niestety niewiele mamy dni w ciągu roku, w któe mozemy ucieć w góry przed tymi typkami i informacjami o ich wybrykach, ale gdy wrócimy do codzienności jednak należy sledzić wydarzenia na scenie politycznej ponieważ ci panowie decydują o losach tego kraju, czy nam się podoba czy nie, mam tylko nadzieje, że przynajminej jeden z nich po wyborach straci moc wpływania na losy nasze i kraju,a PO czy kto tam zwycięży w prawdopodobnych wyborach przyniesie zmiany na leprze i że nie bedą dożyć do stworzenia państwa policyjnego.mefistofeles pisze:Jak byłem niedawno na Słowacji najfajniejsze było to, że żadne informacje o nich do mnie nie docierały a przejmowałem się ...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
wiesz - jakiś czas temu założyłem bloga w serwisie blogów politycznych, gdzie większość gdzie bywa naprawdę ostro i uparcie piszę tam o górach (choć nie tylko - ważne, że nie o polityce). Może nawet warto wiedzieć co się dzieje (ale tej wiedzy i tak nie unikniemy, bo atakuje nas ze wszystkich stron) ale czy musimy sie tym przejmowac? Spójrzmy na naszych braci zza południowej granicy - zarówno Czechów i Słowaków - oni maja na codzień ważniejsze problemy. I są szczęsliwsi. A i populisci maja tam trudniejsze zadanie (u Słowaków przemknął się kiedys jeen Mecziar, ale dzięki temu wszelkich narodowo-ludowych-postkomunistów mają już z głowy).
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
i tak i nie, bo...mefistofeles pisze:(...) Może nawet warto wiedzieć co się dzieje (ale tej wiedzy i tak nie unikniemy, bo atakuje nas ze wszystkich stron) ale czy musimy sie tym przejmowac? Spójrzmy na naszych braci zza południowej granicy - zarówno Czechów i Słowaków - oni maja na codzień ważniejsze problemy. (...)
jeśli chodzi ogólnie o politykę, o spory, rozpierduchy to można sobie to spokojnie darować i obejrzeć raz w tygodniu Fakty
jeśli chodzi o konkretne ustawy, rozporządzenia to warto to śledzić - oczywiście jednego obchodzi to, a drugiego tamto; nie śledząc tego można być nieźle wyrolowanym lub coś ważnego przegapić; tyle, że to już lektura Gazety Prawnej czy Pulsu Biznesu byłaby bardziej odpowiednia
"Chwalić możnych tego świata za cechy, których nie posiadają, to tyle co drwić z nich bezkarnie"
- Andrzej Krystoszyk
-

W Beskidach łatwiej jest uszczelnić granicą, a w Tatrach będzie to trudniejsze zadanie, np śmigłowiec nie bedzie mógł wylecieć ze względu na trudne warunki atmosferyczne...Basia Z. pisze:A po cholerę pchać się przez Tatry, gdzie najwyżej ?
Ja jestem lepsza w Beskidach.
nie mów hop puki nie przeskoczysz, jeszcze zobaczymy kto z kim zrobi, sezon na kaczki w pełnitomtom pisze:a mówiłem, że zrobimy z wami porządek
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Jeśli ci idioci (z różnych partii zresztą) wezmą się za rządzenie jakąś bezludną (poza nimi) wysepką na Pacyfiku to nie będę o nich dyskutował.Póki co jednak rządzą moim krajem i nie mogę udawać że to mnie nie obchodzi.mefistofeles pisze:raczej Przeproście i Spierdalajcie.
Ale Panowie - niech to forum będzie jednym z nielicznych miejsc w Internecie gdzie sie o tych idiotach nie dyskutuje.
A z programów informacyjnych polecam "Szkło kontaktowe" - nic ważnego nas nie ominie a przynajmniej wesoło jest
Każdemu jego Everest...