Jestem właśnie na Letniej Szkole Turystyki Górskiej na Głodówce, Zygmunta JUŻ nie ma, ale przyjedzie
Relacje przyjadą po 31, natomiast zapraszam na zdjęcia moje i innych, które na bieżąco będą się pojawiać na forum dyskusyjnym Zygmunta.
Agaar pisze:Co to za wypad w góry, gdzie ma się czas na dłuższe siedzenie w necie. Z telefonu, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale...
Nie pamiętał wół jak cielęciem był... Szacowna matrona się odezwała. A poza tym to może żaby z nieba lecą i akurat jest na to stosowny czas. Na więźniów kacetu też mi nie wyglądają.
- jasne, na strone dokumentacyjna, rogrzewającą morale czas zawsze powinien się znależć - wszak to szkoła
Agaar jak widzę , to byłabyś krnąbrna uczennicą Zygmunta
Pozdrawiam
Izabela
Sorry, ale uzależnienie uzależnieniem. Jadę w góry i jakoś nie myślę o internecie. Wolę sobie podziwiać padający deszcz (czy tam żaby). Telefon też jakoś tak... mało używany. Powiadamiam tylko tych, których powinnam co i jak.
Izabela pisze:Agaar jak widzę , to byłabyś krnąbrna uczennicą Zygmunta
Izka, nie... Ja wcale bym nią nie była
Ostatnio zmieniony śr 22 sie, 2007 przez Agaar, łącznie zmieniany 1 raz.
Wegetarianka? Nie szkodzi, też kiedyś byłam wegetarianką. To przechodzi. Ale Tobie, Ruda, zalecałabym trochę krwistej wołowiny. Befsztyczek a la minute. Coś blada jesteś, jeszcze się Pleśniowemu nie spodobasz.
Ser z miodem to jadłem ale mielonka z dżemem? Zygmunt - nie posuwasz się za daleko w eksperymentach gastronomicznych.
Ja...!?
A zapanujesz nad nastoletnimi dewiacjami okołopółnocnymi?
A tak poważnie, to w ramach porządków plecakowych uczestnicy (-czki) w pierwszą noc "rozmów rodaków" wyjedli wszystkie swoje zapasy. A że różności były w prawie dwudziestu plecakach, to... nic nowego przecież.
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek www.turystyka.skibicki.pl
. Do Chrisa: jest wspaniale i grubo się myliłeś. Nie jadam zupy z pokrzyw (tylko duuużo mielonki z dżemem
- patrząc na Twoje menu, odnoszę wrażenie,że Chris nie tak bardzo się pomylił
To patrz na co patrzysz. Warto.
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Co to za wypad w góry, gdzie ma się czas na dłuższe siedzenie w necie. Z telefonu, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale...
Bez urazy
A kto powiedział, że to miał być wypad?
Bez urazy...
- jasne, na strone dokumentacyjna, rogrzewającą morale czas zawsze powinien się znależć - wszak to szkoła
Agaar jak widzę , to byłabyś krnąbrna uczennicą Zygmunta
Pozdrawiam
Izabela
Nigdy żaden ani żadna z uczestniczek moich imprez nie zasłużyli na miano krnąbrnych. Ten typ tak już ma...