a zebyscie mieli powody do narzekania na mnie
dzisiaj sie troche poszlajałam po stronach forum i...przez przypadeczek znalazłam cos na Was-Kert i Iwona
wyciag z regulaminu :
§4. Pisz na temat! Unikaj dyskusji, nie mającej nic wspólnego z tematem danego wątku lub forum.
wiesz Mariusz,mam Cie uczyc jak sie przywoluje ludzi do porzadku??
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Asia na mądralę
ależ Ty sobie laluniu grabisz....poczekaj,poczekaj,luty już niedługo.No a prędzej Mikołaj i Gwiazdor będzie i Ci......rózgę przyniesie :
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Asik raz z Iwoną zaGGadaliśmy na Forum i od razu cenzura i terror policyjny...
Swoja drogą może jakaś Rada Nadzorcza Forum z przewodniczącą p. Joanną? hehe, ja mogę byc skarbnikiem Rady;)
Kert nasza Aśka to równa kobitka,zobaczysz jak się wszyscy w lutym spotkamy.....a że próbuje Mariuszowi pomagać w utrzumaniu porządku....podpowiem Ci tylko tyle,że w tym szaleństwie jest metoda
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Temat znowu na czasie....
Co chcielibyście dostać pod choinkę?
Mi się marzy koszulka termiczna z długim rękawem,rękawice z prawdziwego "górskiego" zdarzenia,buty zimowe.. też górskie ...to oczywiście marzenia tylko ...pewnie stanie na książeczce o Taterkach i...też będę baaaardzo szczęśliwa
Pod choinkę... można wymieniać i wymieniać. Ale najbardziej, to koszulkę coolmaxa, plecak i książke o wspinaczce To nic, że nie mam z nią styczności, ale tak na przyszłość
Widzę, że Sylwek ostatnio bawi się w grafice komputerowej
A ja bym chciał żeby mnie przerobili na robocopa.
Smigał bym po każdych górkach bez żadnego wysiłku, nawet ze 100kg plecakiem. Orlą perć z Zakopanego do Zakopanego robiłbym w 2 godziny.
Wszystkie ośmiotysięczniki to by była dla mnie pestka.
robocopa?
robocop ma taką funkcje która nakazuje mu zwracać uwagę na wszelkie łamanie przepisów. Tak więc jakbyś poszedł w Tatry to nie zrobiłbyś Orlej w 2 h. Siedziałbyś tam 2 miesiące zanim uporałbyś się ze wszystkimi którzy łamią przepisy
to już lepiej zostań supermanem, zrobisz wszystkie ośmiotysięczniki w 0,5 h.
A ja właśnie od jednego klienta banku dostałem polar A dokładniej wyrób polaropodobny (75% poliester, 25% wiskoza, coś pośredniego między "100" a "200").