szlaki do Orlej

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

hmmm....może powinieneś docenić to, że ktoś chce Cię douczyć z dziedziny wiedzy, która nie jest raczej Twoją mocną stroną !!
Awatar użytkownika
Chris

Post autor: Chris »

...
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

A teraz mi robi wykłady o ortografii i gramatyce!
Bo jej nie znasz, koteczku. A we wszystkich zasadach tzw. "netykiety" jest napisane, że należy pisać ortograficznie i gramatycznie bo usterki w tym są obraźliwe dla innych użytkowników a także ranią ich uczucia estetyczne. Mnie np. po tej "hybotliwości" żołądek rozbolał a Filanc, znany purysta topograficzny to po tej Polanicy zamiast Palenicy pewnie spędzi bezsenną noc. Naprawdę, mógłbyś, Chris, mieć więcej baczenia na uczucia innych. A teraz - już wiesz - na www.wspinanie.pl (czyli brytanie) jest napisane co masz zrobić.
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
ruda

Chris...zaczynam się bać, że jak podniose deske klozetową to kurde wyskoczysz mi z muszli...bo co nie zajrze do jakiegoś tematu to Ty już tam siedziesz i podjudzasz jakieś chore akcje...
Ja rozumiem, że w sieci człowiek pozwala sobie na mówienie więcej i dobitniej niż gdyby czynił to w świecie realnym...ale to co robisz jest bardzo dla wszystkich męczące...
Pisałeś, że masz córkę...wiesz co dajesz jej marny przykład..a nie przepraszam..w ogóle nie dajesz jej przykładu..bo Twoje zachowanie jest dowodem na niedojrzałość. Wyżywaj się na worku treningowym a nie pisz bzdur na forum!!
Awatar użytkownika
Chris

Janek pisze:należy pisać ortograficznie i gramatycznie bo usterki w tym są obraźliwe dla innych użytkowników a także ranią ich uczucia estetyczne.
Wobec powyższego, masz samych wrogów na świecie! :))
Awatar użytkownika
Janek

Chris pisze:Wobec powyższego, masz samych wrogów na świecie!
Wszyscy piszą nieortograficznie? Ciekawe? Poczytaj choćby posty Rudej by daleko nie szukać. A teraz drogi Chrisandrze - opuść nas! Nim to zrobisz z płaczem!
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
Zygmunt Skibicki

Kontakt:

Post autor: Zygmunt Skibicki »

Chris pisze:Kilkoro użytkowników zrugało, tylko za sam pomysł, dziewczynę, która spytała o drogę.
Nie kłam pajacu!
Nikt nie rugał dziewczyny. Pytaliśmy ją jedynie i to bardzo grzecznie o dotychczasowe dokonania tatrzańskie, co w aspekcie lakoniczności jej pytania i ewentualnosci Orlej Perci trudno uznać za zbędne.
Łomot natomiast dostałeś wyłącznie ty za swoją "nad wyraz mądrą" radę. Sprawę ortografii i gramatyki podniósł Janek, bo uznajemy go za arbitra elegantarum. Takie tu są zwyczaje i... kropka.
Poskarż się jeszcze kilku dziewczynom, jak to jesteś gnębiony "za przekonania". Może wreszcie u którejś coś wskórasz, ale chyba nie tu.
Wypatataj żłobie!
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek
www.turystyka.skibicki.pl
Awatar użytkownika
Chris

Ty jesteś wariat.
Awatar użytkownika
ruda

Zygmunt Skibicki pisze:Poskarż się jeszcze kilku dziewczynom, jak to jesteś gnębiony "za przekonania".
wątpie by tym coś wskórał...
wszystkim dajesz się drogi Chrisie we znaki...albo zmienisz swój styl bycia i pisania albo zrezygnujesz z pisania na tym forum.
Wiesz szkoda tylko, że zaśmiecasz tak wiele wątków, jak choćby ten o Babiej Górze. O tym tutaj już nie wspominając.
Awatar użytkownika
Violinistka

Kontakt:

Post autor: Violinistka »

ruda pisze:Wiesz szkoda tylko, że zaśmiecasz tak wiele wątków, jak choćby ten o Babiej Górze. O tym tutaj już nie wspominając.
Już kilka raz wspomniałam, że można by w HydeParku założyć jakiś temat o treści "ring" dla tych, którzy chcą sobie "mocniej" porozmawiać. :think:
Paradoksalnie... "Nie znasz gór - nie idź!" :)

http://picasaweb.google.com/violina92
Awatar użytkownika
ruda

wydaje mi się, że taki RING powinien się w koszu znajdować...bo lepiej się tam obrzucac błotem..mnie osób i rzeczy (tematów) będzie zababranych...
Awatar użytkownika
Violinistka

Kontakt:

Post autor: Violinistka »

To co? Założy ktoś? Tylko warto, żeby ludzie się zastosowali... Będzie tylko takie bondowskie rzucenie zdania: "pogadajmy na ringu" 8).
Paradoksalnie... "Nie znasz gór - nie idź!" :)

http://picasaweb.google.com/violina92
Awatar użytkownika
Chris

ruda pisze:albo zmienisz swój styl bycia i pisania albo zrezygnujesz z pisania na tym forum.
Dobra! Zróbmy tak: Jak chociaż troje napisze, że mam odejść, odchodzę! :cwaniak:
Filanc

Post autor: Filanc »

Chris pisze:Ruda! A teraz mi robi wykłady o ortografii i gramatyce! :O :))
Kto jak kto... :think: :))
Dla jasności.
Mogę (z trudem) nie zwracać uwagi na błędy gramatyczne, ortograficzne, czy inne gwałty na naszej Ojczyźnie - Polszczyźnie...
Ale jak ignorant usiłuje radzić początkującym, to mi sie kozik w kieszeni otwiera :x
Awatar użytkownika
Janek

Czy "goń się cieciu" wystarczająco określa moje pragnienia co do obecności Chrisa?
PS.
Nie przejawiałbym zbyt wiele naiwnej wiary w obietnice Chrisa. To jest taki facet co wyrzucony drzwiami wraca przez okno, w dodatku wybijając szyby.
Awatar użytkownika
ruda

Janek pisze:Nie przejawiałbym zbyt wiele naiwnej wiary w obietnice Chrisa. To jest taki facet co wyrzucony drzwiami wraca przez okno, w dodatku wybijając szyby.
niestety pomyślałam o tym samym...
Awatar użytkownika
Chris

OK, w niezbyt wyszukany sposób, ale jest jeden głos za... :cwaniak:
tomek.l

Kontakt:

Post autor: tomek.l »

idźcie spać mistrzowie mowy polskiej bo biednemu mefiemu się nożyczki stępią :D
Awatar użytkownika
Chris

:))
Awatar użytkownika
Chris

No, bo jeszcze macie 5 minut i ide spać!
I zostane! :x :))
ODPOWIEDZ