Babia Góra 15.08.07
- Violinistka
-

- Kontakt:
A ja mam taki pomysł.
Po pierwsze: to jest temat, który ma odkopać na nowo walory Babiej Góry przed forumowiczami (a raczej miejsce gdzie można coś wrzucać związanego z tą górą), więc może zróbmy jakiś inny temat w HydeParku typu: "ring"?
Po drugie: jeżeli chodzi o starcie na linii Chris-Zygmunt i LSTG może Chris poczeka, aż ja wrócę z tej Szkoły i sama coś niecoś o tym powiem? Jeżeli nie wierzyć Zygmuntowi, to może mnie ktoś uwierzy po 31 sierpnia? Obiecuję, że zdam dokładną relację dla wszystkich zainteresowanych (aczkolwiek ja nie mam jakiś obaw wobec Zygmunta czy całej Szkoły... dzwoniłam na Głodówkę i wszystko wygląda bardzo dobrze
). Może przynajmniej przyczynię się do zatrzymania sztucznych oszczerstw jakie tu padają. Bo skąd Chris wiesz, że nie wysłałbyś swojej córki na tę Szkołę, skoro nawet nie widziałeś, jak ona wygląda?
Co do reszty, to ja się nie odzywam. Nie moja sprawa
Po pierwsze: to jest temat, który ma odkopać na nowo walory Babiej Góry przed forumowiczami (a raczej miejsce gdzie można coś wrzucać związanego z tą górą), więc może zróbmy jakiś inny temat w HydeParku typu: "ring"?
Po drugie: jeżeli chodzi o starcie na linii Chris-Zygmunt i LSTG może Chris poczeka, aż ja wrócę z tej Szkoły i sama coś niecoś o tym powiem? Jeżeli nie wierzyć Zygmuntowi, to może mnie ktoś uwierzy po 31 sierpnia? Obiecuję, że zdam dokładną relację dla wszystkich zainteresowanych (aczkolwiek ja nie mam jakiś obaw wobec Zygmunta czy całej Szkoły... dzwoniłam na Głodówkę i wszystko wygląda bardzo dobrze
Co do reszty, to ja się nie odzywam. Nie moja sprawa
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
Jeśli twierdzisz, że poczytałeś a także posłuchałeś na mojej stronie o tej imprezie i twierdzisz, że tam nastąpiła jakakolwiek lekkomyślność z naszej strony, to zważywszy obszerność zawartych na stronie informacji, jesteś po prostu głupcem... w krótkich portkach na śniegu.Chris pisze:jak słucham, co Ty wygadujesz na swojej stronie internetowej, czym się szczycisz i do czego ludzi namawiasz, to włos mi się jeży na głowie! Pół biedy, kiedy wytyczasz szlak narciarski przez zamarznięte jezioro i sam nim chodzisz, ale jeśli namawiasz do tego ludzi i ich narażasz, to to już jest kryminał!
Mecenas nazwał to hipokryzją, ale chyba cię przecenił.
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek
www.turystyka.skibicki.pl
Mundek
- Violinistka
-

- Kontakt:
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
Ty sobie nie potrafisz poradzić ze sobą, a innym chcesz radzić...?Chris pisze:Dla Twojego dobra i innych radzę Ci...
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek
Mundek
O Zygmunta raczej jestem spokojny ale zważywszy na twoje, Chris, nazwijmy to inklinacje, nie radziłbym Violinistce ani żadnej innej dziewczynie w jej wieku (starszym też) udawać się z tobą na wycieczki w Tatry i gdziekolwiek. Aby było jasne - tylko z uwagi na długość tras, które zalecasz.Chris pisze:Chciałem tylko ostrzec tą młodą dziewczynę, która się wybiera do Twojej "Szkoły turystyki", czy cos tam, bo mam niewiele starszą córkę od niej i jak pomyśle, że moje dziecko wpadłoby na pomysł skorzystać z Twoich usług, jako nauczyciela, to mi serce zamiera ze strachu!
Jestem gorszego sortu...
W moim wieku to byłoby nawet uzasadnione. Jednakowoż chodzę nadal na własnych nogach. Tylko nie do Morskiego Oka. Na tej drodze z Palenicy (nie z Polanicy jak to byłeś uprzejmy napisać na co ci już kolega Filanc uwagę zwrócił z właściwą mu słodyczą) zbyt wiele takich Chrisów człapie a ja nie lubię się w podejrzanym towarzystwie włóczyć.Chris pisze:Rozumię, że Ty preferujesz furmankę do Morskiego Oka...
- Violinistka
-

- Kontakt:
- Violinistka
-

- Kontakt:
Właśnie się zastanawiałam co to konkretnie znaczy i oto co pierwsze zaprezentowało mi Google: http://www.ufoinfo.pl/index.php?artid=108
To dowodzi tylko, że fani UFO powinni wybrać się na asfaltówkę do MOka... To jest dopiero prawdziwe "Roswell".
To dowodzi tylko, że fani UFO powinni wybrać się na asfaltówkę do MOka... To jest dopiero prawdziwe "Roswell".
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
Albo "homo ledwo sapiens"Janek pisze:"humanoidzi"
Mundek
Mundek
- Violinistka
-

- Kontakt:
Czyli homo ledwie sapie... (w tych japonkach to ja się nie dziwięZygmunt Skibicki pisze:Albo "homo ledwo sapiens"
- Violinistka
-

- Kontakt:
- Violinistka
-

- Kontakt: