Hello
Od piątku do niedzieli w Warszawie, na Lotnisku Bemowo, sympatycy Formuły 1 i kierowcy zespołu BMW-Sauber Roberta Kubicy mogą poznać kulisy pracy teamu wyścigowego w specjalnym miasteczku Pit Lane Park. Gościem honorowym Pit Lane Parku, niestety tylko w piątek, był Robert Kubica.
Nieoczekiwanie stałem się posiadaczem zaproszenia na piątkowe spotkanie z Robertem. Mimo sporej liczby gości udało mi się zrobić kilka fotek Robertowi z bliska i wziąć od niego autograf.
Zdjęcia nie są najlepsze, te robiłem zwykłą cyfrówką. Po weekendzie wrzucę fotki zrobione lustrzanką, mam nadzieje, że będą leprze, okaże się po wywołaniu
Ostatnio zmieniony pt 17 sie, 2007 przez Woland, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, Chris, Andy strzelił kulą w płot. Wyobraź sobie, że absolutnie sam "zarobiłeś" na takie "łaskawe" potraktowanie. Czym? Ustawiczną bufonadą i manierami z głuchej prowincji, taki z Ciebie aktorzyna ze "spalonego teatru". No i tą prześmieszną tajemniczością. Czy Ty polityk jakiś nie jesteś i dlatego tu się tak ukrywasz? Kiepska jestem w znajomości polskiej sceny ale jak już miałabym zgadywać to bym obstawiała, że jesteś Przemcio Gosiewski. Ten sam wdzięk.
Nie, Chris, Andy strzelił kulą w płot. Wyobraź sobie, że absolutnie sam "zarobiłeś" na takie "łaskawe" potraktowanie. Czym? Ustawiczną bufonadą i manierami z głuchej prowincji, taki z Ciebie aktorzyna ze "spalonego teatru". No i tą prześmieszną tajemniczością. Czy Ty polityk jakiś nie jesteś i dlatego tu się tak ukrywasz? Kiepska jestem w znajomości polskiej sceny ale jak już miałabym zgadywać to bym obstawiała, że jesteś Przemcio Gosiewski. Ten sam wdzięk.