Dosyć śmierci niewinnych ludzi! Wprowadzić specjalne uprawnienia!!
Dosyć bezsensownej śmierci niewinnych ludzi. Należy wprowadzić obowiązkowe patenty uprawniające do chodzenia po górach i w góry wypuszczać tylko ludzi przeszkolonych!
Przyjedzie taki jeden z drugim i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał. Gdyby był obowiązek posiadania certyfikatu uprawniającego do chodzenia po górach nie doszłoby do tych wszystkich tragedii.
Apeluje do władz! Opamiętajcie się puki nie jest za późno!!!.
~czlowiek_z_gor, 08.08.2007 14:46
Puki
Puki
Z dyskusji na Onecie (proponuję jako stały temat):
Jestem gorszego sortu...
wszystko wyglądałoby pięknie PUKI taki ktoś z "certyfikatem (buahaha, porażka) by sie nie zabił na śmierc....
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Garść cytatów z "onetowej" dyskusji w dniu dzisiejszym:
a jakie sa w Tatrach łatwe góry do wejscia tak około 2 tys metrów?
napiszcie mi bo ja jade tam za 2 tyg
~turysta amator, 08.08.2007 14:33
bulewrsujące ceny za przejazd bryczką do Morskiego Oka
brak mi słów, aby wyrazić swoje oburzenie tą grandą i złodziejstwem w biały dzień. Za przejazd bryczką do Morskiego Oka, w sumie ok 7km asfaltem, trzeba zapłacić 20zł/os. w jedną!!! stronę. To ile musi zapłacić 4 os. rodzina w obie strony? Trzeba rżnąć durnych turystów. Górale mówią, że to Park dyktuje ceny, który dodatkowo kasuje za wstęp. Pewnie prawda leży po środku. Jednak nawet obcokrajowcy z UE są zaskoczeni taką ceną. Żenada wołająca o pomstę. Apeluje - nie jeździjcie w ogóle tymi bryczkami. A poza tym uważajcie wieczorem, bo jak górale są zarobieni to o godz. 20 pod Morskim Okiem bryczki nie uświadczysz... choć słońce jeszcze wysoko. Za to znajdują się uczynni kierowcy, którzy za dokładnie taką samą cenę zwiozą zmęczonego turystę na dół prawie do parkingu - złodziejstwo w biały dzień.
~kamar, 08.08.2007 15:14
CHCIALBYM WEJSC PIESZO NA GIEWONT I KASPROWY WIERCH.
CZY KTOS MOGLBY MI NAPISAC CZY TO TRUDNE WEJSCIA. LUBIE CHODZIC PO GORACH ALE PRZECHODZENIE NAD PRZEPASCIAMI WASKIM PRZEJSCIEM TRZYMAJAC SIE LANCUCHOW TO NIE DLA MNIE.
~skowronek, 08.08.2007 14:23
Mam poważne pytanie do autorytetów.
Pewna polana nazywa się Szymoszkowa, czy Szymaszkowa. W przewodnikach pisze , że Szymoszkowa, od Szymoszka. Natomiast w hotelu Kasprowy upierają się , że Szymaszkowa.
~turysta, 08.08.2007 16:44
- mefistofeles
-

- Kontakt:
może lepiej olać i PUKnąć się szklaneczkami z łaciatym 
Moje Tatry