Puki

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Janek

Puki

Post autor: Janek »

Z dyskusji na Onecie (proponuję jako stały temat):
Dosyć śmierci niewinnych ludzi! Wprowadzić specjalne uprawnienia!!
Dosyć bezsensownej śmierci niewinnych ludzi. Należy wprowadzić obowiązkowe patenty uprawniające do chodzenia po górach i w góry wypuszczać tylko ludzi przeszkolonych!
Przyjedzie taki jeden z drugim i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał. Gdyby był obowiązek posiadania certyfikatu uprawniającego do chodzenia po górach nie doszłoby do tych wszystkich tragedii.
Apeluje do władz! Opamiętajcie się puki nie jest za późno!!!.

~czlowiek_z_gor, 08.08.2007 14:46
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
Olav

Post autor: Olav »

wszystko wyglądałoby pięknie PUKI taki ktoś z "certyfikatem (buahaha, porażka) by sie nie zabił na śmierc....
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Greg

Post autor: Greg »

Garść cytatów z "onetowej" dyskusji w dniu dzisiejszym:
a jakie sa w Tatrach łatwe góry do wejscia tak około 2 tys metrów?

napiszcie mi bo ja jade tam za 2 tyg

~turysta amator, 08.08.2007 14:33
bulewrsujące ceny za przejazd bryczką do Morskiego Oka

brak mi słów, aby wyrazić swoje oburzenie tą grandą i złodziejstwem w biały dzień. Za przejazd bryczką do Morskiego Oka, w sumie ok 7km asfaltem, trzeba zapłacić 20zł/os. w jedną!!! stronę. To ile musi zapłacić 4 os. rodzina w obie strony? Trzeba rżnąć durnych turystów. Górale mówią, że to Park dyktuje ceny, który dodatkowo kasuje za wstęp. Pewnie prawda leży po środku. Jednak nawet obcokrajowcy z UE są zaskoczeni taką ceną. Żenada wołająca o pomstę. Apeluje - nie jeździjcie w ogóle tymi bryczkami. A poza tym uważajcie wieczorem, bo jak górale są zarobieni to o godz. 20 pod Morskim Okiem bryczki nie uświadczysz... choć słońce jeszcze wysoko. Za to znajdują się uczynni kierowcy, którzy za dokładnie taką samą cenę zwiozą zmęczonego turystę na dół prawie do parkingu - złodziejstwo w biały dzień.

~kamar, 08.08.2007 15:14

CHCIALBYM WEJSC PIESZO NA GIEWONT I KASPROWY WIERCH.

CZY KTOS MOGLBY MI NAPISAC CZY TO TRUDNE WEJSCIA. LUBIE CHODZIC PO GORACH ALE PRZECHODZENIE NAD PRZEPASCIAMI WASKIM PRZEJSCIEM TRZYMAJAC SIE LANCUCHOW TO NIE DLA MNIE.

~skowronek, 08.08.2007 14:23
Mam poważne pytanie do autorytetów.

Pewna polana nazywa się Szymoszkowa, czy Szymaszkowa. W przewodnikach pisze , że Szymoszkowa, od Szymoszka. Natomiast w hotelu Kasprowy upierają się , że Szymaszkowa.

~turysta, 08.08.2007 16:44
Marecki25

Post autor: Marecki25 »

Greg pisze:Mam poważne pytanie do autorytetów.

Pewna polana nazywa się Szymoszkowa, czy Szymaszkowa. W przewodnikach pisze , że Szymoszkowa, od Szymoszka. Natomiast w hotelu Kasprowy upierają się , że Szymaszkowa.

~turysta, 08.08.2007 16:44
:)) :)) To by się Szymoszek zdziwił :D :D
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

spojrzałam na tytuł tego wątku i zamarłam...skąd forumowicze mogą znać pewnego cuuudownego pana ode mnie z LO majacego ksywkę PUKI....od nazwiska Pukalski...
ulżyło mi gdy zobaczyłam, że to jednak nie jest wątek o nim :P
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

zostaje się tylko puknąć w czółko...
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
Olav

Post autor: Olav »

może lepiej olać i PUKnąć się szklaneczkami z łaciatym :think:
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
ODPOWIEDZ