Chris pisze:No to jest już trzech jednomyślnych przynajmniej.
Proponuje abyś się zapytał TOPR-owców czy są zadowoleni z swoich pensji. Jeśli od razu po zadaniu pytania dostaniesz po łbie to nie martw się - pierwszej pomocy lekarskiej udzielą Ci na miejscu - nie tacy źli to w kocu ludzie.
Chris pisze:Cytat:
Równocześnie chciałem zaznaczyć, że zazwyczaj środki pochodzące z tych źródeł [dodatkowe ubezpieczenia - mój przyp.] nie stanowią podstawy budżetu organizacji ratowniczej (...)
Więc jest jak przypuszczałem. TOPR niewiele miałby z tego pożytku.
Czy teraz w szkołach średnich nie wykładają logiki (dawniej nazywano to też propedeutyką filozofii). Z faktu, że jakieś wpływy nie stanowią znaczącej wielkości nie wynika, że nie ma z nich pożytku. Przysłowie mówi, że grosz do grosza. Co Ty Chris robiłeś w szkole?
Chris pisze:I na koniec. Gość, który wypowiada się na ten temat jest fachowcem. I takim ludziom pozostawmy dyskusję na ten temat.
Rozumując logicznie kwestionujesz w tej chwili sens istnienia tego forum i innych forów górskich oraz forów poświęconych innych tematom. No bo przecież większość ich bywalców to nie ludzie trudniący
Chris pisze:Turyści z Poznania, Koszalina, czy innej Wólki,
Szanowny Pan, jak mniemam to z Paryża czy też Nowego Jorku...
Chris pisze:niech sie spierają raczej o Sienkiewicza, czy cuś...
No to żeś teraz Stary doładował jak do stodoły. Co za poziom intelektu, dowcipu, taktu, wdzięku itd. Pacanów?
Jestem gorszego sortu...